Άλλη μια ξαφνική επίσημη ανακοίνωση της Samsung έρχεται να αποδείξει ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Στην προκειμένη περίπτωση, η «φωτιά» ακούει στο όνομα Samsung Galaxy S4 Zoom!

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο υβριδικό gadget, το οποίο είναι ταυτόχρονα smartphone και ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Στην πραγματικότητα είναι ένα Galaxy S4 mini με «κολλημένο» ένα φακό 24 mm στην πλάτη του!

Το S4 Zoom διαθέτει αισθητήρα 16MP και οπτικό ζουμ 10x, το οποίο χειρίζεστε με ένα «δαχτυλίδι» γύρω από τον φακό.

Κατά τα άλλα, διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με το S4 mini: Διπύρηνο 1,5GHz Exynos επεξεργαστή, 1,5GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνονται μέσω κάρτας microSD. H οθόνη στις 4,3 ίντσες έχει ανάλυση 960 x 540 pixels, ενώ η μπαταρία είναι αναμενόμενα μεγαλύτερη στις 2.330mAh.

Λειτουργεί σε περιβάλλον Android 4.2.2, διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 1,9MP, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 και NFC.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες κάνουν λόγο για επιλογή format 16:9 στις λήψεις, αλλά και για 26 (!) διαφορετικά camera modes. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κόστος γύρω στα 600 δολάρια στις ΗΠΑ.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής Samsung για το αν θα έρθει το μοντέλο στην Ελλάδα, πότε και πόσο θα κοστίζει.

Πηγή: thegang.gr