proho.gr
Είτε είσαι επαγγελματίας bartender είτε απλώς παθιασμένος με την τέχνη των cocktails, η εφαρμογή Famous Bartenders έχει κάτι και για σένα: Οι bartenders που θα γίνουν μέλη αυτής της μεγάλης παρέας μπορούν να φτιάξουν το προσωπικό τους προφίλ και να ανεβάσουν τις δικές τους συνταγές, προσκαλώντας έτσι τους χρήστες της εφαρμογής να επισκεφτούν τα σημεία στα οποία εργάζονται και να απολαύσουν από κοντά τις δημιουργίες τους.

Οι λάτρεις των cocktails, από την άλλη, μπορούν μέσω της εφαρμογής να μάθουν τα πάντα γύρω από τα κλασικά whisky cocktails, αλλά και να «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά των πρωτοποριακών cocktails που «ανεβάζουν» οι bartenders-μέλη του community. Χάρη στο διαδραστικό χαρακτήρα της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν like ή να σχολιάσουν το cocktail της επιλογής τους, καθώς και να το μοιραστούν με τους φίλους τους στο Facebook και το Twitter.

Παράλληλα η εφαρμογή παρέχει μια χαρτογράφηση των ελληνικών bars, ενημερώνοντας το χρήστη για το ποια είναι κοντά του και ποιος VIB εργάζεται εκεί και επιτρέποντάς του να προτείνει και ο ίδιος το δικό του αγαπημένο σημείο.

Ταυτόχρονα όμως προωθείται και η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ καθώς η εφαρμογή διαθέτει μια ολόκληρη ενότητα αφιερωμένη σε αυτήν, ενώ το χαρακτηριστικό «Call a Taxi» βρίσκει σε πραγματικό χρόνο τα πλησιέστερα ραδιοταξί, προωθώντας έτσι το μήνυμα «Don’t drink and drive».