proho.gr

Ο επικεφαλής στρατηγικής της Ericsson συμμετείχε σε press briefing στο Σαν Φρανσίσκο, Douglas Gilstrap, μιλώντας για το μοναδικό συνδυασμό της τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών της Ericsson, ο οποίος προσφέρει λύσεις στους πελάτες που αναζητούν ευκαιρίες μέσα από τη διαδικτυωμένη κοινωνία.

Επιπλέον, ο κ. Gilstrap ανέφερε ότι η εταιρεία επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στο OSS/ BSS, έτσι ώστε να υποστηρίζει πελάτες που έχουν προσαρμοστεί άμεσα στην αναπτυσσόμενη αγορά της παροχής υπηρεσιών. «Στο απλούστερο επίπεδο, το OSS / BSS είναι τα πάντα, από την ενεργοποίηση του πελάτη σε δίκτυο, την υποστήριξη λειτουργίας για την καλύτερη απόδοση του δικτύου μέχρι το τελικό σημείο της χρέωσης για την εν λόγω υπηρεσία. Χωρίς το σύστημα OSS / BSS, οι πάροχοι υπηρεσιών δικτύου θα μείνουν πίσω», δήλωσε ο κ. Gilstrap.

Η εταιρεία ερευνών Gartner κυκλοφόρησε την έκθεση Market Share Analysis: Telecom Operations Management Systems (BSS, OSS and SDP), Worldwide, 2010-2011, η οποία κατατάσσει την Ericsson στη δεύτερη θέση προμηθευτών παγκοσμίως σε τέτοιου είδους συστήματα, με βάση την κερδοφορία. Στην έκθεση αναφέρεται επίσης ότι η Ericsson θα κατείχε την κορυφή παγκοσμίως για το 2011, αν είχαν συμπεριληφθεί στοιχεία απόδοσης της πρόσφατα αποκτηθείσας εταιρείας Telcordia.

Η Ericsson παρουσίασε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο κομμάτι της στρατηγικής για την έρευνα και ανάπτυξη με τον νέο Chief Technology Officer, Ulf Ewaldsson, καθώς και μια πιο προσεκτική ματιά στο IP χαρτοφυλάκιό της με τον Erik Ekudden, Αντιπρόεδρο, Technology Strategies & Industry. Η έκθεση για την ευρυζωνικότητα και την κίνηση δεδομένων βασίζεται σε μετρήσεις από την Ericsson από τις απαρχές της κινητής ευρυζωνικότητας, μέσα από μια μεγάλη βάση των live παγκόσμιων δικτύων.

Περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις στο proho.gr