proho.gr

Με αυξημένη λειτουργικότητα σε σχέση με την προηγούμενη, η νέα έκδοση του Trivago app είναι πλέον διαθέσιμη για δωρεάν download μέσω iTunes. Όπως και ο προκάτοχος της, δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να βρουν το ξενοδοχείο που καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες τους όπως βέβαια και να συγκρίνουν τις τιμές όπου κι αν βρίσκονται μέσα από 100 διαφορετικά sites κρατήσεων για 500.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.

Μέσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να ψάξει για διαθέσιμα ξενοδοχεία με κριτήρια την πόλη ή τη συγκεκριμένη περιοχή που επιθυμεί ή μπορεί απλώς να πληκτρολογήσει απευθείας το όνομα του ξενοδοχείου και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχει τις τιμές από τα μεγαλύτερα sites online κρατήσεων.

Με τη νέα έκδοση του app μάλιστα η ευκρίνεια των φωτογραφιών είναι ακόμα καλύτερη.

Για την επιλογή ξενοδοχείου υπάρχουν τρεις επιλογές (τρία φίλτρα αναζήτησης): το πρώτο είναι αυτό της τιμής (όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει πόσα είναι διατεθειμένος να πληρώσει), το δεύτερο είναι αυτό των υπηρεσιών (αστέρια, απόσταση και είδος ξενοδοχείου) και το τρίτο είναι με βάση τις αναφορές των χρηστών της trivago.

Επιπλέον, με τη νέα έκδοση των Google Maps, οι ταξιδιώτες έχουν την ευχέρεια να δουν και να ανακαλύψουν και τα αξιοθέατα της γύρω περιοχής από το ξενοδοχείο της επιλογής τους.

Παράλληλα, πέρα από την έρευνα και σύγκριση τιμών, οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να ψάξουν και να συγκρίνουν τα ξενοδοχεία με βάση το ranking τους στην trivago. Μάλιστα οι λειτουργίες της εφαρμογής επιτρέπουν στο χρήστη να δει τα ξενοδοχεία με βάση τη βαθμολογία τους σε κλίμακα από το 10 μέχρι το 100 σε συνδυασμό με τις αναφορές και τις περιγραφές των άλλων μελών της κοινότητας της υπηρεσίας.