proho.gr

Tην αναβαθμισμένη πλατφόρμα Smart TV με πρόσθετες λειτουργίες, που ενσωματώνεται στη νέα σειρά τηλεοράσεων LG CINEMA 3D Smart TV παρουσίασε η LG Electronics.

Στο οικοσύστημα της πλατφόρμας Smart TV της LG, υπάρχει τεράστια ανάπτυξη εφαρμογών Smart TV με την παρουσίαση περισσότερων από 1.200 κατά το προηγούμενο έτος. Επιπλέον, για να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης (SNS) στις LG Smart TV τηλεοράσεις τους, να πραγματοποιήσουν δωρεές αλλά ακόμη και να περιηγηθούν σε φημισμένες συλλογές τέχνης.

Παράλληλα, το 3D Zone της LG, προσφέρει μία αυξανόμενη συλλογή τρισδιάστατων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ οι υπάρχουσες ταινίες σε 2D μπορούν να μετατραπούν σε 3D, μέσω της βελτιωμένης λειτουργίας μετατροπής σε 3D της LG. Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας Film Patterned Retarder (FPR), τα τρισδιάστατα γυαλιά της LG δε χρειάζονται μπαταρίες, είναι ελαφριά και προσιτά, καθιστώντας τα ιδανικά για τη θέαση 3D περιεχομένου από μεγάλες παρέες και εξαιρετικά άνετα για εκτεταμένα διαστήματα θέασης.

Παρόλο όμως που η πλατφόρμα Smart TV της LG διευρύνεται σε λειτουργίες και επιλογές, η χρήση της τηλεόρασης είναι απλούστερη όσο ποτέ, χάρη στο ανανεωμένο χειριστήριο Magic Remote. Η νέα λειτουργία Voice Recognition επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν κείμενο και να πραγματοποιούν αναζητήσεις με φωνητικές εντολές. Επιπλέον, η λειτουργία Wheel, επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούνται πιο γρήγορα στα διάφορα μενού και τις εφαρμογές, πραγματοποιώντας ταχύτερες επιλογές.

Το Magic Gesture καθιστά δυνατή την εισαγωγή εντολών με φυσικές κινήσεις και τέλος, η λειτουργία Pointing, καθιστά τις επιλογές επί της οθόνης πιο γρήγορες και απλές, χωρίς να απαιτείται συνεχές scrolling ή επανειλημμένα πατήματα στα πλήκτρα περιήγησης.