Οι αμέτρητες επιλογές και οι καλύτερες τιμές σε βιντεοπαιχνίδια και φορητούς υπολογιστές, είναι μόνο στο μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα, Getitnow.gr.

Ανακαλύψτε την τεράστια ποικιλία σε videogames, ενημερωθείτε από τα βίντεο του Getitnow.gr, επιλέξτε αυτό που επιθυμείτε, αποκτήστε το με τις ειδικές τιμές για τα Χριστούγεννα και παραλάβετε το με αντικαταβολή.

Το Getitnow.gr παρουσιάζει σε ένα video review το κορυφαίο αξεσουάρ του Xbox, το Kinect, το οποίο έχει αξιολογηθεί από τους χρήστες με 9,5!

Ποιο είναι το καλύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι, το Fifa 12 η το PES 2012; Με ένα ακόμη video review το Getitnow.gr δίνει την απάντηση του στο προαιώνιο ερώτημα όλων των gamers.

Εκπληκτική είναι και η εορταστική προσφορά του Sony PlayStation 3 μαζί με το Pro Evolution Soccer 2012 που ξεχωρίζει για τη χαμηλή του τιμή. Μάλιστα, το παιχνίδι PES 2012, έχει συγκεντρώσει βαθμολογία 8,6 από κριτικές χρηστών.

Στο Getitnow.gr μπορείτε ακόμη να ανακαλύψετε μία τεράστια ποικιλία από laptops και να τα αποκτήσετε επωφελούμενοι των ειδικών χριστουγεννιάτικων τιμών σε συνδυασμό με παράδοση με αντικαταβολή.

Το HP Compaq Presario CQ56-160sv ξεχωρίζει με την προνομιακή τιμή που μπορεί να το αποκτήσει κάποιος από το Getitnow.gr. Αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό τεχνολογίας και εμφάνισης, ενώ συνδυάζεται και με extra guarantee εγγύηση ενός χρόνου με μόλις 19,9 ευρώ.