Κάλλιο αργά παρά ποτέ, όπως λένε, η Apple ανακαλεί μέσω ανακοίνωσης τα iPod Nano της πρώτης γενιάς, μιας και από ότι φαίνεται αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθέρμανσης, αρκετά σημαντικά απ’ ότι φαίνεται για να προχωράει μία εταιρεία μετά από 5 χρόνια σε ανάκληση.

Σε αυτήν την περίπτωση δεν έχουμε την εμπλοκή πολλών προμηθευτών μπαταρία, αλλά μόνο ενός, ενώ τα συγκεκριμένα «καυτά προϊόντα» κυκλοφόρησαν μεταξύ Σεπτεμβρίου 2005 και Ιανουαρίου 2006. Για θυμηθείτε λοιπόν αν είχατε αγοράσει ή αν σας είχαν δωρίσει ένα Nano, εκείνη την περίοδο…

Εάν είστε από τους «τυχερούς», το πρώτο πράγμα που θα κάνετε όταν βρείτε τον μικρό δυνητικά ηλεκτρονικό εμπρηστή είναι να βρείτε τον σειριακό του αριθμό, όπως δείχνει και η φωτογραφία:

Στη συνέχεια τσεκάρετε αν είναι ένα από τα επικίνδυνα με το να το ελέγξετε τον αριθμό στην μηχανή επαλήθευσης της Apple. Εάν «κληρωθείτε» τότε αρχικά να είστε ευγνώμονες που δεν γίνατε παρανάλωμα του πυρός και έπειτα επικοινωνήστε με την Apple, η οποία θα σας αποστείλλει μέσα σε 6 εβδομάδες.

Βέβαια προκύπτει μία μικρή απορία, η Apple έχει ακόμα τόσο μεγάλο stock από iPod Nano διαθέσιμο για να στείλει αντικαταστάσεις… προνοητικότητα ή τόσο καιρό ανέβαλε την ανακοίνωση;

Πηγή: proho