Εμφανισιακά θυμίζει ένα οποιοδήποτε ποντίκι. Όμως, το LG LSM-100 δεν είναι ένα απλό ποντίκι. Η κάτω επιφάνεια του κρύβει εκπλήξεις…

Και αυτό γιατί το ποντίκι της LG είναι στην πραγματικότητα ένα μικρό σκάνερ και μάλιστα ο τρόπος λειτουργίας του θυμίζει gadget βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας! Απλά ο χρήστης πρέπει να το σύρει πάνω από την επιφάνεια που θέλει να σαρώσει και σε πραγματικό χρόνο βλέπει τις εικόνες και τα κείμενα να μεταφέρονται στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή!

Η συσκευή αυτή, παρουσιάστηκε από την LG στην φετινή έκθεση IFA στο Βερολίνο. Φυσικά, πολλοί -και δικαιολογημένα- θα σκεφτούν ότι θα περάσει καιρός μέχρι να έρθει και στη χώρα μας. Ωστόσο, το getitnow.gr κάνει την έκπληξη και όχι μόνο διαθέτει τη συσκευή προς πώληση από τις σελίδες του ηλεκτρονικού του καταστήματος, αλλά προχωράει ένα βήμα παραπέρα, παρουσιάζοντας τη συσκευή από το κανάλι του στο youtube.

Στο σχετικό βίντεο του getitnow.gr, μαθαίνουμε πως εκτός από εικόνες, η συσκευή αυτή δίνει τη δυνατότητα οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων από 198 γλώσσες έτσι ώστε αφού σαρώσουμε το κείμενο που επιθυμούμε να το στείλουμε απευθείας για επεξεργασία στο Office.

Επιπλέον, το gadget αυτό της LG, είναι πλήρως συμβατό με δημοφιλή προγράμματα όπως το Office και το Photoshop. Ακόμη, μπορεί να σαρώσει σελίδες μεγέθους έως και Α3, πολύ μεγαλύτερες από τις δυνατότητες ενός συνηθισμένου σκάνερ. Η σάρωση πραγματοποιείται με τον πλέον απλό τρόπο: απλά πατάμε το πλήκτρο «Smart Scan» που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του ποντικιού και το σέρνουμε πάνω από την επιφάνεια που επιθυμούμε να σαρώσουμε.

Το απολυτό gadget της χρονιάς είναι εδώ και φυσικά μπορεί κανείς να το βρει στα ηλεκτρονικά ράφια του getitnow.gr.