Η Google μόλις παρουσίασε το Android@Home, μια σειρά πρωτοκόλλων που σου επιτρέπει τη διαχείριση των διακοπτών φωτισμού, ξυπνητηριών και διαφόρων άλλον συσκευών χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή που τρέχει Android.

Η εταιρεία φιλοδοξεί να στήσει το σπίτι του αύριο, και πρακτικά να είναι όλα συνδεδεμένα με μία συσκευή. Κατά τη διάρκεια παρουσίασης των νέων υπηρεσιών και προϊόντων της στο Σαν Φρανσίσκο, επεδείχθη και η ικανότητα τηλεχειρισμού του φωτισμού μιας κονσόλας με Android, μέσω του προγράμματος Android@Home.
Στην ίδια παρουσίαση επέδειξαν και ένα νέο home theater, το οποίο ονόμασαν «Project Tungsten». Πρακτικά συνέδεσαν ηχεία στο λειτουργικό Android, μέσω μιας ταμπλέτας η οποία και ελέγχει το όλο σύστημα.

Προς το παρόν μην επιχειρήσετε κατεβάζοντας το πρόγραμμα να παίξετε με το φωτισμό μιας και δεν υπάρχουν ακόμα ούτε συσκευές ούτε οι κατάλληλες εγκαταστάσεις στην πλειονότητα τουλάχιστον των σπιτιών, και ειδικότερα στην Ελλάδα. Η Goole έχει ήδη μπει σε συζητήσεις με ηλεκτρολογικές εταιρείες καθώς και αυτές που κατασκευάζουν οικιακές συσκευές, όμως δε θα βγουν στο εμπόριο μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου.