Κορίτσια όλα του κόσμου αρχίστε το κλάμα. Το νέο Pro Evolution Soccer 2011 κυκλοφορεί το φθινόπωρο. Κι έτσι με τα πρωτοβρόχια τελειώνουν κι οι βόλτες, τέρμα το σινεμά, τέρμα όλα. Τα αγόρια απλά θα μαζεύονται με τα φιλαράκια τους και θα παίζουν το PES 2011 με τις ώρες. Υπομονή κορίτσια θα περάσει κι ίσως κι εσείς παίξετε με τ’ αγόρι σας κανένα ημίχρονο.

Πλέον, οι μέχρι τώρα λίγο εκνευριστικοί αμυντικοί παίχτες κρατάνε τις θέσεις τους φυσιολογικά, αποφεύγοντας τα αμυντικά λάθη.

Τα physics των παικτών έχουν επίσης βελτιωθεί. Οι παίχτες συμπεριφέρονται πιο ρεαλιστικά όταν δεν έχουν την μπάλα ακόμα και όταν τρέχουν μέσα στο γήπεδο.

Θα είναι πλέον δυσκολότερο για κάποιον να αρχίσει το τρέξιμο με έναν μεσοεπιθετικό και να καταλήξει να απειλήσει τον αντίπαλο.

1000 νέα animations δημιουργήθηκαν για τις σωστές εκφράσεις των προσώπων, τις μορφές κίνησης του κάθε παίχτη, τον τρόπο που επιταχύνουν και επιβραδύνουν, ενώ ακόμα και τα replay χρησιμοποιούν το εφέ που αποκαλείται «motion blur» και δίνει ζωή στα αποθηκευμένα γκολ.

Το PES 2011 λανσάρει το Master League σε Online multiplayer, με παίχτες να παίζουν μεταξύ τους και παλεύουν για την κορυφή, ο καθένας με τη δικιά του ομάδα στημένη από την αρχή.

Το PES 2011 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PlayStation, Xbox 360, PC, Wii, PlayStation 2 και PSP. Υπομονή.