To Ρέιβεν Σόντερς τράβηξε την προσοχή όλων των τηλεθεατών των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι με την παρουσία του στον προκριματικό.

Το Σόντερς, που προσδιορίζεται ως non binary άτομο, εμφανίστηκε στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με μια μάσκα full face αλλά και γυαλιά ηλίου, καθώς έκανε τις προσπάθειές του για να φτάσει στον τελικό. Τα μαλλιά του ήταν βαμμένα πράσινα και μoβ. «Είμαι με πλήρη εξάρτυση», δήλωσε το Σόντερς για όσα φορούσε. «Πρέπει να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι είμαι αυτό που είμαι».

Όταν αγωνίζεται χρησιμοποιεί το alter ego του, αυτό του Hulk, ώστε να αντεπεξέλθει στο στρες που συνεπάγεται ο πρωταθλητισμός. Δηλώνει επίσης ότι ταυτίζεται με τον υπερήρωα στη δύσκολη μάχη του να κοντρολάρει τη δύναμή του.

Το 28χρονο non binary άτομο συνήθισε να φορά μάσκα κατά την πανδημία και συνέχισε και έπειτα από αυτή, ισχυριζόμενο πως το βοηθά να συγκεντρωθεί και να αποφεύγει να μιλά με άλλους ανταγωνιστές που θα μπορούσαν να του αποσπάσουν την προσοχή από τους αγώνες.

Το Σόντερς, που είναι γκέι και μαύρο, σχημάτισε ένα «Χ» με τα χέρια του στο πόντιουμ, όταν κατέκτησε το ασημένιο στο Τόκιο και έχει μιλήσει πολλές φορές για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας και τα ζητήματα ψυχικής υγείας.