Το ελληνικό τένις θα εκπροσωπηθεί με τέσσερις αθλητές και αθλήτριες, τελικά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού ανακοινώθηκε ότι θα βρεθεί στο Παρίσι και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ που θα πάρει μέρος στο διπλό μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη.

Μέσα στο επόμενο τριήμερο θα έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά τα πάντα σε ό,τι αφορά τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στους φετινούς Αγώνες αφού θα ανακοινωθούν οι τελικές λίστες.

Σε ό,τι αφορά το τένις, πάντως, τα πράγματα έχουν ήδη ξεκαθαρίσει για την Ελλάδα, η οποία θα εκπροσωπηθεί και από την Παπαμιχαήλ, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Ζαννιάς, αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Το Ολυμπιακό τουρνουά τένις θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου στα courts του Roland Garros και η Ελλάδα, όπως προαναφέρθηκε, θα έχει 4πλή εκπροσώπηση.

Συγκεκριμένα, οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν στα μονά ανδρών και γυναικών, τα αδέρφια Τσιτσιπά θα συμμετάσχουν στο διπλό ανδρών, οι Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ στο διπλό γυναικών και οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη στο μικτό.

Μαρία και Δέσποινα στο Παρίσι!Το τένις με 4 αθλητές στο Παρίσι!Ως Μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Διεθνούς…

Posted by Spyros Zannias on Wednesday, July 3, 2024