Αν το άλμα εις μήκος ήταν μαχητικό σπορ, ο Μίλτος Τεντόγλου θα ήταν ο «undisputed champion» (αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής), αφού είναι ο κάτοχος των τίτλων σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα).

Όλοι τον βλέπουμε να διακρίνεται, ελάχιστοι όμως γνωρίζουμε ποια στοιχεία κάνουν έναν άλτη να είναι κορυφαίος σε αυτό το αγώνισμα. Το Stoiximan Belle Équipe vs Γιώργος Λέντζας έρχεται να ρίξει φως στα στοιχεία αυτά.

«Το μήκος είναι ένα πολύ απλό αγώνισμα. Απλά τρέχεις και πηδάς» εξηγεί πολύ απλοϊκά ο Τεντόγλου, προτού βέβαια αναφέρει ότι πριν από ένα άλμα πιάνει ταχύτητες που πλησιάζουν εκείνες κορυφαίων δρομέων, όπως ο Γιουσέιν Μπολτ και πρέπει να υπολογίσει με ακρίβεια πού να πατήσει για να απογειωθεί.

Παράλληλα, μιλάει για τον ρόλο που παίζει το ταλέντο και η δουλειά, τα σωματικά προσόντα και η ευφυΐα. Πώς κάνει σύμμαχό του την πίεση και τι ρόλο έχουν παίξει τα video games στην επιτυχία του;

Αυτά και άλλα πολλά, μπορείς να τα δεις στο καινούργιο Stoiximan Belle Équipe vs Γιώργος Λέντζας με πρωταγωνιστή τον Μίλτο Τεντόγλου: