Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι ένας από τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι και σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στις δυσκολίες που πέρασε για να φτάσει εδώ και που είναι σήμερα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ μίλησε στην εκπομπή «Ραντεβού στο Παρίσι» της ΕΡΤ Sports και δεν έκρυψε τη χαρά του για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτούς του Πεκίνου, όπου κυριαρχούσε ο κορονοϊός.

«Θα είναι κάτι απίστευτο, λες και είναι οι πρώτοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες», είπε σχετικά και στη συνέχεια, αφού πρώτα τόνισε ότι «η μαμά μου πάντα με στήριζε, θα είναι μαζί μου στο Παρίσι», αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε, σε όλα τα επίπεδα, τα προηγούμενα χρόνια.

«Τραυματισμούς έχω περάσει, απογοητεύσεις έχω περάσει, έχω περάσει πολύ δύσκολα αλλά οι επιτυχίες που έχω φέρει με έχουν κάνει να ξεχάσω και να ξεπεράσω ό,τι δυσκολίες πέρασα», είπε αρχικά ο Καραλής και πρόσθεσε.

«Αν έγραφα γράμμα στον μικρό Μανόλο θα έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά. Όταν ήμουν μικρός, δεν ήμουν πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου. Πέρναγα πάρα πολλές δυσκολίες είτε ήταν αθλητικό είτε καταθλιπτικό, είτε ρατσιστικό, πολλά θέματα».