Η Γερμανία εντυπωσίασε στο περσινό Μουντομπάσκετ κατακτώντας ως αήττητη το χρυσό μετάλλιο και τώρα είναι έτοιμη και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θέλει να βρεθεί ξανά στο βάθρο, αφού θα ταξιδέψει στο Παρίσι με όλα της τα αστέρια.

Με τον προπονητή Γκόρντον Χέρμπερτ να έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει μετά το τέλος των Αγώνων, οι παίκτες του θέλουν να του κάνουν δώρο ένα Ολυμπιακό μετάλλιο και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν θέση στο βάθρο.

Έχοντας εντυπωσιάσει με την πορεία της τόσο στο Ευρωμπάσκετ 2022 όσο και -πολύ περισσότερο- στο Μουντομπάσκετ 2023, η Γερμανία θέλει να αφήσει το στίγμα της και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και γι’ αυτό κατεβαίνει με όλα τα μεγάλα ονόματα στην αποστολή.

Μια αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Άιζακ Μπόνγκα, Όσκαρ Ντα Σίλβα, Νιλς Γκίφαϊ, Τζούστους Όλατς, Ντέιβιντ Κράμερ, Λέον Κράτζερ, Μάοντο Λο, Αντρέας Ομπστ, Λούις Ολίντι, Ντένις Σρούντερ, Ντάνιελ Τάις, Γιοχάνες Φόγκτμαν, Γιοχάνες Τίμαν, Φραντς Βάγκνερ, Μόριτς Βάγκνερ, Νικ Βάιλερ-Μπαμπ.