Με πολλές ισοπαλίες και πολύ τσουχτερό κρύο σε αρκετά γήπεδα ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ για το 2019 (το γνωστό μας MLS). Το Κολοράντο είναι πάντα αφιλόξενο για όσους δεν αντέχουν την παγωνιά, αλλά πάντα… φιλόξενο στο χιόνι. Έτσι και στο παιχνίδι που διεξήχθη μεταξύ των τοπικών Ράπιντς και των Πόρτλαντ Τίμπερς, οι συνθήκες για διεξαγωγή ματς μόνο ιδανικές δεν ήταν.

Παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες και οι παραπάνω από 12.000 οπαδοί που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και όσοι ενεπλάκησαν στην αναμέτρηση έδωσαν κάτι παραπάνω από τον καλό τους εαυτό, όπως αντικατοπτρίζει και το τελικό 3-3, αλλά και ότι ολοκλήρωσαν την υποχρέωση που είχαν να φέρουν εις πέρας.

Χαρακτηριστική των πολικών συνθηκών που επικρατούσαν στο Κολοράντο, είναι η εικόνα του διαιτητή της αναμέτρησης, με το μαλλί του να έχει γίνει κάτασπρο από τον πάγο που σχηματίστηκε. Όσο για τη διαιτησία, γενικότερα, το γκολ των γηπεδούχων με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ ήταν οφσάιντ, αλλά ποιος μπορεί να κακολογήσει τον επόπτη σε τέτοιο περιβάλλον…;