Σοκ προκλήθηκε χθες στον ΠΑΟΚ από έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό που «χτύπησε» την ομάδα την τρέχουσα σεζόν, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να αποχωρεί αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ, στη Λάρισα. Οι αντιδράσεις του αρχηγού της ομάδας, αλλά και όσων ήταν γύρω του, έδειχναν ότι κάτι αρκετά σοβαρό συνέβη.

Μπορεί η επίσημη ενημέρωση για τον Πορτογάλο άσο να έκανε λόγο για κάκωση, αλλά τα πρόσωπα των ανθρώπων του «δικεφάλου» φανέρωναν τους φόβους τους για κάτι χειρότερο. Οι εξετάσεις που θα υποβληθεί θα δείξουν το πλήρες μέγεθος της ζημιάς, αλλά οι φόβοι για ρήξη χιαστού υπάρχουν και δημιουργούν… σύννεφα πάνω από την Τούμπα.

Άπαντες στον «δικέφαλο» βρέθηκαν στο πλευρό του Βιεϊρίνια, ενώ η σύζυγός του, Βάσω Βεργίδου, με ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε και μερικές από τις συζητήσεις που είχαν οι δυο τους μετά τους αγώνες της ομάδας.

«Ξεκίνησε αυτό το μεγάλο ταξίδι προς την κορυφή και ήσουν εκεί πρωτοπόρος έτοιμος, σίγουρος, δυναμικός! Κάθε φορά που έφευγες από το σπίτι έλεγες ”το χουμε” και το είχες πάντα, σε κάθε ματς! Και ήρθε το σήμερα, άλλη μια ατυχία που σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα από την πορεία σου όλη την χρονια!

Όλος κόσμος είναι δίπλα σου ξέρει και αναγνωρίζει τη αξία σου, ο ΑΡΧΗΓΟΣ ήταν πάντα εκεί που έπρεπε. Αντρέ εσένα περιμένει ο τίτλος!!!! Σου αξίζει σου ανήκει !!! Γύρισες για αυτό, μας το είπες ,και το έκανες ….. ❤️σε αγαπώ !!».