Η Λιόν έχασε με σκορ 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν και οι οργανωμένοι της ηττημένης ομάδας έστησαν σε λαϊκό δικαστήριο τους παίκτες, αλλά χωρίς ύβρεις ή υποτιμιτικές εκφράσεις.

Αντιθέτως, τόνισαν ότι αγαπούν τους ποδοσφαιριστές που φορούν την φανέλα της ομάδας, με αποτέλεσμα οι δεύτεροι να πρέπει να σεβαστούν τον σύλλογο για τον οποίο αγωνίζονται.

«Το μήνυμα αυτό απεύθυνεται σε εσάς τους παίκτες της ομάδας μας για τη σεζόν 2023-2024.
Σε αυτούς που έχουν την ιδιότητα του ηγέτη των αποδυτηρίων, το μήνυμα είναι σαφές: Αν υπάρχουν ηγέτες σε αυτά τα αποδυτήρια, δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να σιωπούν. Φοράτε τη φανέλα της Ολιμπίκ Λιόν, την οποία έχουν φορέσει κι άλλοι πριν από εσάς και την έχουν δοξάσει. Δεν έχετε το δικαίωμα να την αμαυρώσετε», είπε ο αρχηγός των οργανωμένων, με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Τώρα που τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, η ομάδα είναι εδώ. Το μόνο που ζητάμε είναι να είμαστε στο πλευρό σας. Αλλά για να έχετε αυτό, θα πρέπει να το κατακτήσετε. Αγαπάμε και σεβόμαστε αυτή τη φανέλα», είπε στη συνέχεια.

«Υπάρχει μόνο ένα άλλο πράγμα που ζητάμε: να τραγουδήσουμε τα ονόματά σας. Να τα τραγουδήσουμε με αγάπη, όχι όπως τραγουδήσαμε τα ονόματα αυτών που έφυγαν από τον σύλλογό μας τους τελευταίους έξι μήνες. Θέλουμε να τραγουδήσουμε τα ονόματά σας με σεβασμό, με αγάπη. Γιατί ξέρουμε ότι παίζετε με αγάπη. Αλλά περιμένουμε από εσάς να σεβαστείτε τη φανέλα μας […] και αν πρέπει να δεχτούμε τις απώλειες μας να το κάνουμε με ψηλά το κεφάλι», ανέφερε στο τέλος προς τους παίκτες της Λιόν.