Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται απόψε (31/8, 21:00) από την Τσουκαρίτσκι, στη ρεβάνς του 3-1 της Ελλάδας, με μοναδικό στόχο τη νίκη και φυσικά την πρόκριση που θα τους φέρει στους ομίλους του Europa League.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν υπολογίζει στον Κίνι ο οποίος και είναι τιμωρημένος, με τον Μάριο Βρουσάι να είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρος της άμυνας. Παράλληλα επιστρέφει ο Ροντινέι που στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» δεν είχε αγωνιστεί καθώς είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στη ρεβάνς με την Γκενκ.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Τσουκαρίτσκι (Ιγκόρ Μάτιτς): Σαμούροβιτς, Στεβάνοβιτς, Ντρέζγκιτς, Σούμπιτιτς, Ρόγκαν, Ντότσιτς, Κόβατς, Σισοκό, Στάνκοβιτς, Ιβάνοβιτς και Εντιαγέ.

Ολυμπιακός (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Βρουσάι, Έσε, Καμαρά, Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Καμπί.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία), με βοηθούς τους Χέσελ Στέεγκστρα (Ολλανδία) και Γιάν Ντε Φράις (Ολλανδία), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιόι Κόιχ (Ολλανδία). Στο VAR θα βρίσκεται ο Ρομπ Ντίπερινκ (Ολλανδία) έχοντας ως AVAR τον Έργουιν Μπλανκ (Ολλανδία).