Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 3χρονου Άγγελου, που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου από τη μητέρα του και τον σύντροφό της, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Η σορός του 3χρονου Άγγελου, έφθασε πριν λίγη ώρα στο λιμάνι του Πειραιά.

Η γιαγιά του παιδιού, αφού ενημερώθηκε για τον εγκεφαλικό θάνατό του μετά την άγρια κακοποίησή του από την 26χρονη μητέρα του και τον 44χρονο σύντροφό της, ζήτησε τη δωρεά των οργάνων του.

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η μεταμόσχευση νεφρών του παιδιού σε έναν 37χρονο.

Χθες, έγινε γνωστό ότι η καρδιά του 3χρονου Άγγελου θα μεταμοσχευθεί σε τρίχρονο παιδί στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, με ανακοίνωσή της, αναφέρθηκε στο ιστορικό του παιδιού αλλά και την γενναία απόφαση που έλαβε η γιαγιά του για την δωρεά οργάνων ενώ τονίζει πως αυτή η απόφαση αποτελεί «παράδειγμα προς μίμηση».