Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ενημερώνει ότι, σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στα γραφεία του γηπέδου της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθης στην οποία συμμετείχε εκπρόσωπος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης, εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εκπρόσωπος της Super league, ο υπεύθυνος ασφαλείας της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Εκεί αποφασίστηκε πως κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ που θα διεξαχθεί την Τρίτη 04.01.2011 στις 17:15, στο γήπεδο της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη, στα Πηγάδια – Ξάνθης δεν θα χορηγηθούν και δεν θα διατεθούν εισιτήρια στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δεν θα μετακινηθούν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για τη συγκεκριμένη αγωνιστική αναμέτρηση, για άκρως σοβαρούς λόγους δημόσιας τάξης σύμφωνα με σχετική απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή.

Υπενθυμίζεται δε, ότι επειδή δε θα λειτουργήσουν εκδοτήρια εισιτηρίων σε καμία θύρα, απαγορεύεται η πρόσβαση και η προσέγγιση στο γήπεδο με οποιοδήποτε τρόπο στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αλλά και στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη που δεν κατέχουν κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα ληφθούν αυστηρότατα μέτρα με προελέγχους σε επιλεγμένα σημεία και δεν θα επιτραπεί σε κανένα φίλαθλο η προσέγγιση στο γήπεδο της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης που δεν θα έχει μαζί του την κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη ή εισιτήριο και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο για αντιπαραβολή των ατομικών τους στοιχείων.

Στους κατόχους κάρτας μέλους – φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη, υπενθυμίζεται ότι, για την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των λοιπών αθλητικών παραγόντων, θα διενεργείται αυστηρός έλεγχος σε όλους τους προσερχόμενους φιλάθλους και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε κατέχει πανό με συνθήματα, εκτός από αυτά που αναφέρονται στην αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα καθώς και οποιουδήποτε άλλου συναφούς αντικειμένου που απαγορεύεται (βεγγαλικά, κροτίδες καπνογόνα, εύφλεκτες ύλες και αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες).