Το όνομα του Κένεντι ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (27/7) και είναι μια υπόθεση που δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε σίριαλ αφού το βράδυ του Σαββάτου (29/7) ο παίκτης προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και απομένουν, πλέον, τα τυπικά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Οι Πειραιώτες ήθελαν να αποκτήσουν εξτρέμ και τον βρήκαν, τελικά, στη Βαγιαδολίδ, στην οποία ανήκει ο παίκτης. Και θα συνεχίσει να ανήκει σε αυτή και μετά την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότεινε ο Ολυμπιακός, αφού το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες προβλέπει τον μονοετή δανεισμό του Κένεντι, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν οψιόν αγοράς του.

Όλα αυτά θα επισημοποιηθούν όταν έρθει η ανακοίνωση της ΠΑΕ η οποία δεν αργεί, αφού ο 27χρονος Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ, όπως προαναφέρθηκε, είναι στην Αθήνα πλέον και απομένουν τα τυπικά: Να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο και να ανακοινωθεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα αύριο. έχω συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Είχα μία καλή συνεργασία και καλή εμπειρία και ελπίζω να επαναληφθεί», ήταν όσα είπε ο Κένεντι μετά την άφιξή του.