Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βέλλιο επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του, μαζί με αυτές τις Φούλαμ και Άστον Βίλα. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει πρόταση στον Ηρακλή!

Ο εκπρόσωπος του, Θεόφιλος Καρασαββίδης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο μάνατζερ του 19χρονου επιθετικού του Ηρακλή τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση, αλλά υπογράμμισε πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου κι ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποχωρήσει από τον Γηραιό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεόφιλου Καρασαββίδη:

«Υπάρχει έντονη κινητικότητα για το μέλλον του Απόστολου Βέλλιου. Η Φούλαμ, η Άστον Βίλα και ο Ολυμπιακός έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο. Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες.

Όλες οι ομάδες έχουν άποψη για τον παίκτη και τον έχουν δει να παίζει. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Βέλλιο και το καλοκαίρι, χωρίς να γίνει τότε η μεταγραφή, ενδιαφέρεται και τώρα, αλλά δεν μας έχει πλησιάσει κανείς μέχρι στιγμής και δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παίζει. Ό,τι είναι να γίνει, θα ενημερωθεί, θα το συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε μαζί ποιο είναι το καλύτερο για τον εαυτό του. Ο Απόστολος έχει θέληση για δουλειά και θα το δείξει η πορεία αν είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αυτή τη στιγμή, το μυαλό του είναι μόνο στον Ηρακλή και στο επόμενο παιχνίδι. Το πιο πιθανό είναι να φύγει από τον Γηραιό, αλλά τίποτα δεν μπορούμε να πούμε σίγουρα, αφού περιμένουμε την επίσημη κρούση».

Πηγή: gazzetta.gr