Το όνομα του Μαγκομέντ Οζντόεφ είναι σε καλή θέση στη λίστα του ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και ο μάνατζερ του παίκτη, Ανζόρ Γκαργκάεφ, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπάρχει και στις συζητήσεις με την Καραγκιουμρούκ που θα κρίνουν τα πάντα.

Το όνομα του Οζντόεφ παίζει εδώ και καιρό για τον δικέφαλο του βορρά, αν και αρχικά έγινε σαφές ότι δεν είναι εύκολη περίπτωση. Παρ’ όλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς δεν τα έχουν παρατήσει, με τον 30χρονο Ρώσο χαφ να περιμένει το αποτέλεσμα των συζητήσεων με την Καραγκιουμρούκ, στην οποία ανήκει.

Αυτό είπε και ο μάνατζερ του παίκτη, τονίζοντας ότι όλα εξαρτώνται από τα δύο κλαμπ και από το αν θα καταφέρουν να φτάσουν σε συμφωνία.

«Όλα εξαρτώνται από τους συλλόγους και τα όσα συζητήσουν. Ο Μαγκομέντ έχει συμβόλαιο, δεν έχει λόγο να συμμετάσχει ακόμα σε συζητήσεις. Από όσο ξέρω η Καραγκιουμρούκ δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει. Ο Οζντόεφ προπονείται ήρεμα και ειναι συγκεντρωμένος. Αν οι δυο ομάδες τα βρουν και έρθει η σειρά του να πάρει θέση θα το σκεφτεί», είπε ο Γκαργκάεφ για τον Οζντόεφ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.