Με ανάρτησή του στα social media, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε τις… διδαχές του προς τα παιδιά που προπόνησε στην Κίνα, όπου βρέθηκε μαζί τα αδέρφια του Θανάση, Κώστα και Άλεξ για την προώθηση του brand name τους.

Στο… πρόγραμμα, λοιπόν, ήταν να παίξουν και να δείξουν σε δεκάδες μικρούς επίδοξους μπασκετμπολίστες πως να αμύνονται. Μονάχα που οι Antetokounbros τους επιφύλασσαν μια… ενέδρα για να τους πάρουν την μπάλα με τον 28χρονο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να αρχίζει το αστείο.

«Πάμε», ακούγεται να λέει ο άσος του ΝΒΑ στον Κώστα Αντετοκούνμπο ενώ ανοίγει τα μακριά του χέρια και στη συνέχεια ρωτάει «που είναι ο Θανάσης;». Τελικά, τα τέσσερα αδέρφια πιάστηκαν χέρι-χέρι δημιουργώντας μια ανθρώπινη αλυσίδα κι άρχισαν να κατευθύνονται προς το μέρος των μικρών μαθητών τους, που βλέποντάς τους άρχισαν να φωνάζουν. Όταν οι Antetokounbros τους περικύκλωσαν άρχισαν να τους «κλέβουν» τις μπάλες, ενώ γελούσαν και μαζί τους ξεκαρδίστηκαν και οι μικροί τους φίλοι. Μάλιστα ο Giannis ακούγεται να λέει: «Πάμε πάλι!».

Πανζουρλισμός στην Κίνα για τον «Greek Freak» ή αλλιώς «Letter Bro»

Στην Κίνα επικρατεί… πανζουρλισμός από τους οπαδούς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο, πάντως, δεν γνωρίζουν ως «Greek Freak» και το παρατσούκλι είναι «Letter Bro». Αυτό γιατί το όνομά του έχει πολλά γράμματα και οι Κινέζοι δυσκολεύονται να το προφέρουν!

Από τη μεριά του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πριν από μερικές ημέρες θέλησε να δείξει πως αντιμετωπίζουν την παρουσία του Γιάννη οι Κινέζοι θαυμαστές του. «Πόσταρε» βίντεο στα social media που δείχνει ορισμένους fans να έχουν επιβιβαστεί σε ταξί και να «καταδιώκουν» το όχημα που μετέφερε τα αδέρφια Αντετοκούνμπο!