Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία με τη σειρά της δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο σε ένα χρόνο, οπότε οι δύο πλευρές θα τα πουν από κοντά την Παρασκευή (30/6), σε μια συνάντηση που θα κρίνει το μέλλον του διεθνή Γάλλου επιθετικού.

Ο Μπαπέ ανανέωσε πέρυσι το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους μέχρι το 2024, έχοντας και οψιόν επέκτασής του ως το 2025. Ο ίδιος, όμως, ενημέρωσε ότι δεν σκοπεύει να κάνει χρήση της, με αποτέλεσμα στο Παρίσι να… σημάνει συναγερμός.

Η Παρί έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν σκοπεύει να τον χάσει ως ελεύθερο και ότι θα πρέπει να πωληθεί εντός του καλοκαιριού αν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο, οπότε το ραντεβού που θα γίνει αύριο (30/6) παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού μετά το τέλος του η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό.

Τα ενδεχόμενα που υπάρχουν, πάντως είναι τρία: Ή θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Μπαπέ ή η Παρί -με κάποιον τρόπο- θα δεχθεί να τον χάσει ως ελεύθερο σε ένα χρόνο ή θα… δοθεί σήμα στη Ρεάλ Μαδρίτης για να καταθέσει επίσημη πρόταση και να τον αποκτήσει άμεσα.