Ο Λιονέλ Μέσι πρόσφατα ομολόγησε πως πλέον δεν έχει τίποτα άλλο να πετύχει στο ποδόσφαιρο έπειτα κι από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή. Έτσι, φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του σε άλλα ενδιαφέροντα. Ένα από αυτά είναι και η υποκριτική.

Ο 36χρονος Αργεντινός επιθετικός έκανε το… ντεμπούτο του ως «ηθοποιός» με γκεστ εμφάνιση στη σειρά της πατρίδας του «Los Protectores», η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα streaming Star+ και σχετίζεται με τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Αυτή η κομεντί, ακολουθεί τις… περιπέτειες τριών ατζέντηδων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο χείλος της χρεοκοπίας. Πρωταγωνιστούν οι Αδριάν Σουάρ, Ανδρές Πάρα και Γκουστάβο Μπερμούδες.

Ο Μέσι, ο οποίος υποδύεται τον εαυτό του, μπήκε στον κόσμο των «Los Protectores» καθώς οι τρεις μάνατζερ τον συναντούν και του παρουσιάζουν μια επιχειρηματική πρόταση που αφορά στη στήριξη νεαρών παικτών από την Αργεντινή που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Στην σκηνή που διαρκεί περίπου πέντε λεπτά, ο Αργεντινός άσος τους ακούει, αρχικά διστακτικός, αλλά στη συνέχεια κλείνει το deal μαζί τους.

Διακοπές στις Μπαχάμες πριν πάει στο Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές μαζί με την οικογένειά του στις Μπαχάμες. Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ταξιδέψουν με τη σύζυγό του Αντονέλα και τα τρία παιδιά τους στο Μαϊάμι ώστε να αρχίσουν το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους μιας και ο Αργεντινός επιθετικός θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του με την Ίντερ Μαϊάμι. Η παρουσίασή του αναμένεται να γίνει στις 16 Ιουλίου.

Εκεί όπου θα συνεχίσει την καριέρα του και ο πολύ καλός του φίλος Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος πρόσφατα συμφώνησε με την ομάδα του MLS αφού έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Η Ιντερ Μαϊάμι, παράλληλα, διαπραγματεύεται και με τον έτερο πολύ καλό φίλο του διδύμου, τον Τζόρντι Άλμπα, ο οποίος κι εκείνος αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα».