Κατενθουσιασμένη από τη στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στο τουρνουά του Βερολίνου και τη δύναμη που παίρνει από τον κόσμο, δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη λίγο μετά τη θριαμβευτική νίκη της επί της Αλιακσάντρα Σασνόβιτς με 2-0 σετ και την πρόκρισή της στα προημιτελικά.

«Είναι καταπληκτικό! Υπάρχουν πολλοί Έλληνες παντού. Στην Γερμανία, στην Αυστραλία, στην Αμερική και τον Καναδά. Με υποστηρίζουν όπου κι αν πάω. Αν μάθετε τους Έλληνες θα αγαπήσετε και την Ελλάδα» τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με αφορμή τις πολλές ελληνικές σημαίες και τις πινακίδες με το σύνθημα «Πάμε Μαρία!» που εμφανίστηκαν στις εξέδρες. Στη συνέχιεα, πρόσθεσε: «Αν γνωρίζετε, οι Έλληνες αγαπάμε πολύ τη χώρα μας. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον σαν λαός. Είναι υπέροχο που τους έχω δίπλα μου».

«Μάχη» με τη Βοντρούσοβα

Η Μαρία Σάκκαρη θα επιστρέψει στη δράση αύριο για τη φάση των «8» του τουρνουά του Βερολίνου όπου θα αναμετρηθεί με την Μαρκέτα Βοντρούσοβα από την Τσεχία. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστούν ως αντίπαλες. Η προηγούμενη έλαβε χώρα τον Μάιο στο τουρνουά της Ρώμης, όπου η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ. Αυτή τη φορά θα έχει την ευκαιρία να… ισοφαρίσει, καθώς προετοιμάζεται για να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Wimbledon που αρχίζει τον επόμενο μήνα στο Λονδίνο.