Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί στη θέση του επιθετικού μέσου και ο παίκτης που έχει υποδείξει στη διοίκηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο Φίλιπ Τζούρισιτς, διεθνής με την εθνική Σερβίας, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαμπντόρια που υποβιβάστηκε στη Serie B.

Ο 31χρονος Σέρβος άσος έχει συμβόλαιο ως το 2024 με την ιταλική ομάδα, η οποία διατηρεί και οψιόν επέκτασής του για ακόμη μία χρονιά. Μετά τον υποβιβασμό από τη Serie A όμως και την αλλαγή των οικονομικών δεδομένων, δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευθεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και να πείσει τον Τζούρισιτς να πει «ναι», πριν μπει σε συζητήσεις με την ομάδα της Γένοβας. Όσο για το κασέ του Σέρβου άσου; Κινείται στο 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, άρα οι Πράσινοι θα πρέπει να του δώσουν πάρα πολύ καλό συμβόλαιο.

Όπως και να έχει, στις τάξεις του Παναθηναϊκού υπάρχει αισιοδοξία για happy end στην υπόθεση, με τον Τζούρισιτς να έχει 3 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A και να… μην ψήνεται για να παίξει στη Serie B.