Η ΑΕΚ πανηγύρισε φέτος την κατάκτηση του 3ου νταμπλ της ιστορίας της και πρώτου μετά το 1978, με τους οπαδούς της να παραληρούν και τη διοίκηση να τους δίνει τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα δύο τρόπαια, με την αρχή να γίνεται από τα Τρίκαλα όπου το κιτρινόμαυρο στοιχείο είναι έντονο και το κλαμπ της Original 21 από τα πιο δυνατά.

Όλοι στην Ένωση απόλαυσαν τη φετινή σεζόν και φυσικά το πώς ολοκληρώθηκε αυτή, με τη διοίκηση να φροντίζει ώστε να κρατήσει… ζεστούς τους οπαδούς ακόμη και τώρα που οι αγώνες τελείωσαν. Και ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτό, είναι με το να τους δίνει τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα δύο τρόπαια, του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, κάνοντας κι αυτοί τη δική τους φιέστα.

Αυτό, φυσικά, δεν θα συμβεί σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας αλλά σε επιλεγμένες και η αρχή έγινε από τα Τρίκαλα, όπου οι οπαδοί της ΑΕΚ έφτιαξαν ατμόσφαιρα γηπέδου και θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι και την Παρασκευή (2/3) να βλέπουν τα τρόπαια που θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων.