Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να απολύσει στο τέλος της σεζόν τον Κριστόφ Γκαλτιέ που έχασε πολλούς πόντους μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στους «16» του Champions League και ένας από τους υποψήφιος αντικαταστάτες του, όπως αναφέρει η L’Equipe, είναι ένας πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο Αμπέλ Φερέιρα.

Η γαλλική ομάδα έχει καθιερώσει, πια, το να απολύει τον προπονητή της κάθε χρόνο αφού δεν κατακτάει το Champions League, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή είναι η μοίρα του Γκαλτιέ. Προκαλεί έκπληξη, όμως, το γεγονός ότι ανάμεσα στους υποψήφιους για να τον διαδεχθούν είναι ο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε δουλέψει στον ΠΑΟΚ, τα έχει πάει εξαιρετικά στη Βραζιλία με την Παλμέιρας έχοντας κατακτήσει συνολικά οκτώ τρόπαια τα τελευταία τρία χρόνια και αυτό, όπως γράφει η L’Equipe, είναι μια επίδοση που αποδεικνύεται ικανή για να μπει και το δικό του όνομα στη λίστα της Παρί.

Από εκεί και πέρα, αν ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής, Λουίς Κάμπος, επιλέξει όντως τον Φερέιρα ή κάποιον άλλο, θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες.