Η 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (7/5) αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, με τη Λίγκα να ανακοινώνει τώρα ότι τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν θα διεξαχθούν τελικά μία μέρα μετά, δηλαδή τη Δευτέρα (8/5).

Είναι η προτελευταία αγωνιστική και αυτή που ενδέχεται να κρίνει τη μάχη του τίτλου, με τους πράσινους και την ΑΕΚ να είναι οι δύο ομάδες που τον διεκδικούν. Ποια από τις δύο θα τα καταφέρει, φυσικά, δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά, τα πράγματα όμως θα ξεκαθαρίσουν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το βράδυ της Δευτέρας, όταν και θα διεξαχθούν τελικά τα παιχνίδια, όπως ανακοίνωσε η Λίγκα.

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Τη Δευτέρα, επομένως, στις 21:00 θα διεξαχθούν οι αγώνες Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Άρης – ΑΕΚ και Βόλος – ΠΑΟΚ.