Σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για το θέμα των οφειλών που εκκρεμούσαν έφτασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, γεγονός που ερμηνεύεται ως ακόμη ένα βήμα για την παραχώρηση του γηπέδου στους πράσινους, όπως είχε πει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν λίγες μέρες.

Οι οφειλές έφταναν στις 326.000 ευρώ αλλά αυτό το πρόβλημα δεν υφίσταται πλέον, αφού οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Έτσι, είναι ακόμη πιο κοντά η παραχώρηση του γηπέδου στους πράσινους, ενώ όπως έγινε γνωστό την προσεχή Τρίτη (2/5) έχει προγραμματιστεί Διοικητικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης το τελικό σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί.

«Υπογράφηκε σήμερα, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Ιδιωτικό Συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης – αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – Σπύρος Λούης».

Τακτοποιήθηκαν οφειλές συνολικού ύψους 326.451€, που αφορούσαν σε εξωδικαστική επίλυση δικαστικής διαφοράς παλαιότερων οφειλών, καθώς και στη χρήση της τρέχουσας περιόδου (2022-2023)», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών.