Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (9/4) τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 και το αποτέλεσμα θα παίξει μεγάλο ρόλο στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τα εισιτήρια να βγαίνουν προς διάθεση και να εξαφανίζονται αμέσως, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Οι πράσινοι πήραν μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Άρη και παρέμειναν μαζί με την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +3 από τους ερυθρόλευκους, τους οποίους θα επιδιώξουν να βγάλουν νοκ άουτ από τη μάχη του τίτλου στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ένα παιχνίδι που το περιμένουν όλοι πώς και πώς όπως έδειξε και το γεγονός ότι χρειάστηκαν ελάχιστα λεπτά για να εξαφανιστούν τα εισιτήρια και να καταγράψουν το 9ο sold out φέτος οι πράσινοι, οι οποίοι αναφέρουν τα εξής στην ανακοίνωσή τους…

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Η ζήτηση του κόσμου της ομάδας μας ήταν τεράστια, κάτι που οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων μέσα σε λίγα λεπτά. Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη».