Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στους «8» του Champions League διαλύοντας με 7-0 τη Λειψία χάρη σε 5 γκολ του απίστευτου Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει 39 σε 36 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και τρελαίνει τους πάντες, με τον αγγλικό Τύπο να εστιάζει στο πώς… βελτιώνει τον ύπνο του, με αποτέλεσμα να είναι πάντα φρέσκος και έτοιμος για δράση.

Ότι ο Νορβηγός επιθετικός είναι παικταράς, είχε φανεί στις Σάλτσμπουργκ και Ντόρτμουντ. Όλοι, επομένως, ήξεραν ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας έκανε μεγάλη μεταγραφή όταν προχώρησε στην απόκτησή του. Αυτό που δεν ήξεραν όλοι και το μαθαίνουν τώρα, είναι ότι ο Χάαλαντ δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής, όπως δείχνει και το γεγονός ότι έχει βάλει μέχρι στιγμής 39 γκολ σε 36 εμφανίσεις στη φετινή σεζόν.

Πρόκειται για τρομακτική εντύπωση και κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσει ο Χάαλαντ, με τις συνήθειες του οποίου εκτός γηπέδου ασχολήθηκε η Daily Mail. Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα εστίασε στο πώς ο Νορβηγός άσος της Μάντσεστερ Σίτι βελτιώνεται την ποιότητα του ύπνου του, με αποτέλεσμα να είναι πάντα πανέτοιμος για αγωνιστική δράση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρονται στο σχετικό κομμάτι, ο Νορβηγός πέφτει για ύπνο συνήθως στις 22:00 και χρησιμοποιεί ένα ειδικό σετ γυαλιών που τον προστατεύει από το φως, όπως επίσης και ένα δαχτυλίδι προηγμένης τεχνολογίας το οποίο μετρά τη θερμοκρασία του, το άγχος του, τους καρδιακούς παλμούς του και γενικά την ποιότητα του ύπνου του.

Οι αμυντικοί που πρέπει να τον αντιμετωπίσουν, πάντως, μάλλον δεν κοιμούνται καλά την παραμονή των αγώνων…