Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι εντυπωσιακός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και η ασίστ που έδωσε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ… ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη, με αποτέλεσμα το όνομά του να είναι αυτό που αναζητούν οι περισσότερες επισκέπτες του transfermarkt, της ιστοσελίδας δηλαδή που ασχολείται με τα συμβόλαια και τα στατιστικά των παικτών, ορίζοντας και πόσα αξίζει ο καθένας.

Για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό έχουν ήδη αρχίσει μεταγραφικά σενάρια, αφού υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Φήμες που θέλουν ακόμη και τη Μίλαν να είναι μία από αυτές που τον παρακολουθούν και έχουν κάνει διερευνητική επαφή με τον ΠΑΟΚ.

Τι από όλα αυτά ισχύει, προφανώς το ξέρουν καλύτερα από όλους οι άμεσα εμπλεκόμενοι, οι άνθρωποι της διοίκησης των ασπρόμαυρων. Αυτό που ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι είναι ότι ο Κωνσταντέλιας έχει κερδίσει την προσοχή πολλών και ακόμη μία απόδειξη έρχεται και από το transfermarkt, την ιστοσελίδα που ασχολείται με τις αξίες των παικτών, τα συμβόλαιά τους, τα στατιστικά τους κλπ.

Εκεί, λοιπόν, ο Κωνσταντέλιας είναι στο Νο1 των αναζητήσεων, πάνω από τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια, τον απίθανο Γεωργιανό της Νάπολι, που ήταν αυτός που «έψαχναν» περισσότερο οι επισκέπτες της ιστοσελίδας. Το τελευταίο 24ωρο, όμως, ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ έχει ανέβει στην 1η θέση, με τον Κβαρατσχέλια της Νάπολι στη 2η και τον Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης στην 3η.