Η εδραίωση του Πέδρι ως ενός εκ των αστέρων της Μπαρτσελόνα, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τον έχει βάλει στις καρδιές των οπαδών των «μπλαουγκράνα» και το επίπεδο διασημότητάς του αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Οπότε είναι κάπως αναμενόμενο να συμβαίνουν περιστατικά σαν κι αυτό που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) μετά από το τέλος εκδήλωσης της πρωτοπόρου της La Liga, Μπαρτσελόνα κι ενώ ο 20χρονος διεθνής Ισπανός μέσος υπέγραφε αυτόγραφα και συνομιλούσε με fans του ίδιου και του συλλόγου.

Μέσω των social media έγινε viral βίντεο που τον δείχνει να παίρνει ένα διπλωμένο χαρτάκι από μια νεαρή γυναίκα και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ μάλλον περιείχε τον αριθμό του τηλεφώνου της. «Εγώ να θέλω ο Πέδρι να μου υπογράψει μια κάρτα κι εδώ υπάρχει κόσμος που θέλει να τον παντρευτεί», ανέφερε το μήνυμα στο Twitter που συνόδευε το βίντεο που γρήγορα διαδόθηκε.

Αυτό δεν είναι το πρώτο τέτοιο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν νεαρό αστέρα της Μπαρτσελόνα. Πριν από μερικούς μήνες το ίδιο είχε κάνει μια άλλη νεαρή γυναίκα με τον Γκάβι επίσης έπειτα από εκδήλωση που διοργάνωσε η Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, τόσο ο Πέδρι όσο και ο Γκάβι είναι οι πλέον δημοφιλείς ποδοσφαιριστές της Μπάρτσα στις νεαρές ηλικίες και δη μεταξύ των νεαρών γυναικών. Μάλιστα, για τον δεύτερο όπως ανέφεραν ισπανικά ΜΜΕ τρέφει αισθήματα και η Πριγκίπισσα Λεονόρ, κόρη του βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε.

Ο Πέδρι αυτό το διάστημα είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα. Ως εκ τούτου θα λείψει από το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» την Πέμπτη (23/2) για τον έξτρα νοκ άουτ γύρο του UEFA Europa League. Η σειρά είναι ισόπαλη 2-2 μετά την πρώτη αναμέτρηση στο «Καμπ Νόου».