Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1 με στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς και τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν θα έχει στη διάθεσή του επτά παίκτες, οι οποίοι δεν κατάφεραν τελικά να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι ασπρόμαυροι έμειναν στο 0-0 με τον ΟΦΗ πριν μία εβδομάδα στην Τούμπα, γκέλα που είχε ως συνέπεια να βρεθούν στο -9 από τους πράσινους. Αν, επομένως, θέλουν να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θα πρέπει να φύγουν από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τους τρεις βαθμούς και θα πρέπει να τα καταφέρουν χωρίς να υπολογίζουν σε επτά παίκτες.

Συγκεκριμένα, οι Μάριος Τσαούσης, Νίκολας Κουαλιάτα, Φιλίπε Σοάρες και Ομάρ Ελ Καντουρί έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και ασκήσεις με βάρη, ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα ενώ ανέτοιμος είναι και ο Λευτέρης Λύρατζης. Προβλήματα που υπήρχαν ήδη και τελικά δεν λύθηκε κανένα εξ αυτών.

Όσο για τους 21 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Λουτσέσκου είναι οι Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.