Ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι αποφασισμένος να αποκτήσει τον Ουριέλ Αντούνα της Κρουζ Αζούλ. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Μεξικού, ο πρωτοπόρος της Super League είναι διατεθειμένος να πληρώσει ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Όπως αναφέρουν, η νέα βελτιωμένη πρόταση των «πρασίνων» ανέρχεται στα 4,6 εκατομμύρια ευρώ και προβλέπει την καταβολή 600.000 ευρώ άμεσα για την απόκτηση του διεθνούς Μεξικανού επιθετικού με δανεισμό ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν και το καλοκαίρι η αγορά να γίνει υποχρεωτική με τους «πράσινους» να δίνουν άλλα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Η Κρουζ Αζούλ, σε πρώτη φάση δεν θεωρεί ούτε αυτό το ποσό ικανοποιητικό. Η μεξικανική ομάδα, σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ της χώρας, κοστολογεί τον παίκτη στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ και καθώς δεν έχει άμεση ανάγκη να πουλήσει, εκτιμά πως κρατά το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2025.

Βέβαια, ο Ουριέλ Αντούνα παρουσιάζεται να τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι» που του δίνει περισσότερα χρήματα από όσα παίρνει επί του παρόντος για να αγωνίζεται στην Liga MX. Οπότε πολλά θα εξαρτηθούν και από το αν θα πιέσει και εκείνος από τη μεριά του προκειμένου η Κρουζ Αζούλ να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ο 25χρονος Αντούνα που βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής Μεξικού στο Μουντιάλ 2022, θέλει να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στην Ευρώπη. Στο παρελθόν τον είχε αγοράσει το City Football Group, η μητρική εταιρία της Μάντσεστερ Σίτι και άλλων 11 συλλόγων σε όλο τον κόσμο (2017). Ωστόσο, δεν ήταν έτοιμος να αποδώσει άμεσα στην Premier League και τον έδωσαν δανεικό στην ολλανδική Χρόνιγχεν. Ο Αντούνα δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί και πήγε πρώτα να παίξει στις ΗΠΑ (Λος Άντζελες Γκάλαξι) και έπειτα πίσω στην πατρίδα του (Γουαδαλαχάρα, Κρουζ Αζούλ). Τώρα, όμως, νιώθει και πάλι έτοιμος να κάνει το άλμα στην Ευρώπη.