Ο Κάρλος Κορμπεράν είχε αφήσει την Αγγλία και τη Χάντερσφιλντ για να αναλάβει τον Ολυμπιακό από τον οποίο τελικά έφυγε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι θα περίμενε, με την Telegraph να αναφέρει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Championship αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ, η συμφωνία του με την οποία είναι θέμα ωρών να επισημοποιηθεί.

Ο Ισπανός προπονητής δεν έδειξε ότι ήταν ικανός να βρει τη λύση στους ερυθρόλευκους, με συνέπεια την απόλυσή του, αλλά στην Αγγλία, όπως φαίνεται, εξακολουθεί να έχει θαυμαστές. Στη Χάντερσφιλντ, άλλωστε, τα είχε πάει αρκετά καλά, χάνοντας την άνοδο στην Premier League στον τελικό των πλέιφ οφ κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Έτσι, όπως αναφέρει η Telegraph, είναι έτοιμος να επιστρέψει στο νησί και στο πρωτάθλημα της Championship, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά τη Γουέστ Μπρομ, στον πάγκο της οποίας αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η συμφωνία, άλλωστε, αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της Τρίτης (25/10), καταλήγει η Telegraph.

Η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μετά το πέρας 16 αγωνιστικών και η δουλειά του Κορμπεράν δεν θα είναι εύκολη.