Το ματς με τη Ζενίτ έχει μεγάλη σημασία για την ΑΕΚ για πολλούς λόγους. Και αυτό γιατί εκτός από την πρόκριση θα φέρει και χρήματα ώστε να μπορέσει η ομάδα να κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο.

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν αφορούν την υπόθεση του Τζεμπούρ με τον οποίο υπάρχει συμφωνία και αυτό που απομένει είναι να πέσουν και οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα.

Επίσης, θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του Μπλάνκο. Η Ένωση θα στείλει την πρόταση στον Αργεντινό και θα περιμένει την απάντησή του.

Εκτός από τις ανανεώσεις θα τρέξουν και τα θέματα με τους υπό δοκιμή παίκτες. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα αποφασίσει για τους Λουσέν και Ντρπιτς με τον Γάλλο μεσοαμυντικό να έχει προβάδισμα να αποκτηθεί.

Τέλος, η ενδεχόμενη πρόκριση θα φέρει ξανά στο προσκήνιο κάποιες περιπτώσεις παικτών που εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών είχαν απορριφθεί. Μία από αυτές είναι του Κάλα από την Σεβίλλη ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Καρταχένα, ομάδα Β’ κατηγορίας της Ισπανίας.

Δοκιμάζεται ο Μπρούνο

Παράλληλα, ένας 17χρονος Καμερουνέζος ονόματι Μπρούνο πήρε μέρος στην προπόνηση των Νέων ο οποίος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Ο Μπρούνο είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται σαν δεξιός χαφ και δεξιός εξτρέμ, και διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση ενώ είναι αρκετά ταχύς. Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στις Ακαδημίες της Βιγιαρεάλ.

Πηγή: gazzetta.gr