Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με χαμόγελα για τον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και η φετινή έχει αρχίσει με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό όχι μόνο για τους οπαδούς αλλά και για τους παίκτες, όπως φαίνεται και στην περίπτωση του Αϊτόρ, την ώρα που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει την τελευταία μεταγραφή για να είναι πλήρης η ομάδα του.

Όταν ο Σέρβος προπονητής αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία των πράσινων, πριν ένα χρόνο, η διοίκηση αισιοδοξούσε και ο κόσμος περίμενε να δει για να βγάλει τα συμπεράσματά του. Και τελικά η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερη του Παναθηναϊκού εδώ και χρόνια. Μια σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας η ομάδα έπαιξε καλό, οργανωμένο ποδόσφαιρο, είχε συγκεκριμέν ταυτότητα και τον Μάιο είχε και μια κούπα στην τροπαιοθήκη, αφού κατέκτησε το κύπελλο.

Επειδή, όμως, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, η διοίκηση των πράσινων φρόντισε με τις κινήσεις της στη μεταγραφική περίοδο να ενισχύσει την ομάδα. Κάτι που αναγνώρισε και ο κόσμος, ο οποίος είναι μαζικά δίπλα στην ομάδα, δίνοντας το σύνθημα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα συμβεί; Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός, όμως, με τις μεταγραφικές κινήσεις του και με τη δουλειά που γίνεται από τον Γιοβάνοβιτς, πείθει ότι είναι σε καλό δρόμο. Πείθει ότι είναι μια ομάδα που θα βελτιώνεται συνεχώς. Και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται πρώτοι από όλους οι παίκτες του.

Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, ο Αϊτόρ έχει «ψηθεί» πολύ με τη φετινή ομάδα και αυτό θα φανεί στις συζητήσεις που θα γίνουν για την επέκταση του συμβολαίου του. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος, αυτή τη στιγμή, για τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός, δηλαδή, ότι οι παίκτες του βλέπουν βελτίωση. Βλέπουν διάθεση για δουλειά. Βλέπουν ότι υπάρχει φιλοδοξία. Πάρα πολύ σημαντικό, όχι μόνο σε ό,τι αφορά ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και σε ό,τι αφορά μεταγραφές.

Ενθουσιασμένος με τον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ

Έρχονται εξελίξεις με χαφ

Και μιας και ο λόγος για μεταγραφές, όλα δείχνουν ότι θα γίνει πραγματικότητα ακόμη μία επιθυμία του Γιοβάνοβιτς και συγκεκριμένα αυτή που αφορά στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Ο στόχος, όπως έχει αναφερθεί κι άλλη φορά, έχει εντοπιστεί, οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και τα νέα είναι ευχάριστα για τους πράσινους. Όλα δείχνουν, δηλαδή, ότι Δευτέρα ή Τρίτη θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις και ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα.

Ένας παίκτης, το όνομα του οποίου παραμένει άγνωστο, αφού στις τάξεις του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν να διαρρεύσει το παραμικρό και όντως, μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δεν έχει διαρρεύσει. Δεν απέμειναν, άλλωστε, πολλές μέρες μέχρι να γίνουν όλα γνωστά και να κλείσει και τυπικά αυτό το θέμα.