Ήταν Απρίλιος του 2020 όταν ένας ηλικιωμένος οπαδός της ΑΕΚ είχε ξεκινήσει από Βύρωνα για Νέα Φιλαδέλφειας, αδιαφορώντας για την καραντίνα λόγω κορονοϊού, προκειμένου να δει την πορεία των έργων στην ΟΠΑΠ Arena και τώρα ήρθε η ώρα να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας του, όπως είχε υποσχεθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ήταν ένα περιστατικό που είχε προκαλέσει «θόρυβο», αφού η πανδημία ήταν ακόμη στο ξεκίνημά της και ο φόβος μεγάλος. Όχι για έναν ηλικιωμένο οπαδό της Ένωσης, όμως, ο οποίος ήθελε οπωσδήποτε να δει από κοντά πώς πήγαιναν οι εργασίες στο νέο γήπεδο.

Έτσι, αδιαφορώντας για την καραντίνα, ξεκίνησε από Βύρωνα για Νέα Φιλαδέλφεια, με συνέπεια να του επιβληθεί πρόστιμο. Όλο αυτό είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον προσωπικά του Μελισσανίδη, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει δύο πράγματα: Πρώτον, το πρόστιμο θα το πλήρωνε -όπως και έγινε- η ΠΑΕ και δεύτερον, στον συγκεκριμένο οπαδό θα δινόταν ένα εισιτήριο διαρκείας όταν το γήπεδο θα ήταν έτοιμο.

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου, επομένως, ο συγκεκριμένος οπαδός της, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, θα παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας του για τη νέα σεζόν και θα μπορεί, πλέον, να απολαμβάνει την αγαπημένη του ομάδα στο νέο της γήπεδο χωρίς να ανησυχεί για πρόστιμα κλπ.