Η φετινή σεζόν, παρά το γεγονός ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας, κρίνεται ως αποτυχημένη για την Παρί Σεν Ζερμέν αφού δεν κατάφερε να πλησιάσει καν τον μεγάλο στόχο που ήταν η κατάκτηση του Champions League και αυτό θα φέρει την απόλυση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τη διοίκηση να έχει επαφές με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι Γάλλοι ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν ως φαβορί για το Champions League μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι αλλά τελικά αποκλείστηκαν στους «16» από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια αποτυχία που θα έχει συνέπειες για πολλούς στην ομάδα και ένας εξ αυτών, φυσικά, είναι ο προπονητής.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, τα προσεχή 24ωρα ο Ποτσετίνο θα ενημερωθεί επισήμως για την απόλυσή του και το θέμα, πλέον, είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει. Ο πρώτος στόχος της Παρί, σύμφωνα με τους Γάλλους, είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, αφού φέρεται να προτιμάει να αναλάβει την εθνική Γαλλίας.

Έτσι, οι Παριζιάνοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, με την έγκυρη Telegraph να υποστηρίζει σε σημερινό ρεπορτάζ ότι η διοίκηση του κλαμπ είναι σε επαφή με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Περίπτωση που επίσης δεν είναι εύκολη πάντως, αφού ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Ρόμα, με την οποία κατέκτησε φέτος το Europa Conference League και στην οποία, όπως λέει, είναι ευτυχισμένος.