Μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έγινε το βράδυ της Τετάρτης (16/3) στο Τορίνο, όπου η Βιγιαρεάλ νίκησε με 3-0 τη Γιουβέντους και πέρασε στους «8» του Champions League. Μια πρόκριση που δεν περίμενε, όμως, η ισπανική εφημερίδα Marca, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να… συμμαζέψει την κατάσταση μετά τη λήξη του αγώνα και να εκτίθεται από την ανάρτηση του «κίτρινου υποβρύχιου».

Η Βιγιαρεάλ άντεξε στην πίεση των Ιταλών και με τρία γκολ από το 78′ κι έπειτα, πήραν ιστορική νίκη στο Allianz Stadium και συνεχίζουν στους προημιτελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εξέλιξη που δεν περίμενε η Marca, η οποία είχε έτοιμο το γραφικό με τα σήματα των 8 ομάδων που παρέμειναν στον θεσμό και ένα από αυτά ήταν της Γιούβε.

Με το 0-3, όμως, η Marca προσπάθησε να το καλύψει βάζοντας από πάνω το σήμα της Βιγιαρεάλ, οι άνθρωποι της οποίας το πρόσεξαν, με αποτέλεσμα να «χτυπήσουν» μέσω Twitter. «Φίλοι της Marca, δεν εμπιστευτήκαμε το πλάνο μας;», έγραψε στην ανάρτησή της η ισπανική ομάδα, με τη μαδριλένικη εφημερίδα να απαντάει, επιχειρώντας να το κάνει με… χιούμορ.

«Βάλαμε το σήμα της Γιουβέντους στο 74′ και η… γκαντεμιά της Marca δούλεψε. Τι παιχνίδι μας χαρίσατε φίλοι μας. Συγχαρητήρια για την πρόκριση», ήταν η απάντηση και λογικά από εδώ και πέρα δεν τα βιάζονται να βγάλουν τους νικητές πριν καν γίνουν τα παιχνίδια.