Πάθος, αγωνιστικότητα και πειθαρχία ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, μετά την ήττα από την ΑΕΚ το Σάββατο.

Αν και εκνευρισμένος από την έκβαση του ντέρμπι, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» εμφανίστηκε ήρεμος μπροστά στους παίκτες, ζήτησε να καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια και σημείωσε με νόημα ότι η διοίκηση θα είναι αυστηρή σε θέματα πειθαρχίας.

«Είστε οι καλύτεροι, δουλεύουμε 24 ώρες το 24ωρο για να έχετε τα πάντα, να μη σας λείπει τίποτα, για να δουλεύετε σωστά, να έχετε ό,τι χρειάζεται. Εγώ θέλω να έχετε πάθος όταν παίζετε και να ματώνετε τη φανέλα. Αυτό είναι κάτι που το θέλω εγώ, αλλά και ο κόσμος του Ολυμπιακού», τους είπε και πρόσθεσε: «ο Ολυμπιακός μας χτίστηκε στα δύσκολα και έτσι έγραψε και την ιστορία του. Αυτό θέλουμε και από εσάς. Να είστε δυνατοί στα δύσκολα, στα ντέρμπι, για να μην ξαναδούμε παιχνίδια όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ., όπου αναστήσαμε τους αντιπάλους μας. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για να διορθωθούμε. Είστε οι καλύτεροι, αλλά χωρίς καρδιά και πάθος δεν κερδίζεις. Δείξτε στο γήπεδο την αξία σας»..

Και προειδοποίησε…: «Εγώ ασχολούμαι είκοσι ώρες το 24ωρο με τον Ολυμπιακό για να μπορείτε εσείς να γυμνάζεστε και να παίζετε με τις καλύτερες συνθήκες. Εκτιμώ απεριόριστα τον προπονητή σας και συνεργάζομαι άψογα μαζί του. Να ξέρετε ότι θα είμαστε αυστηροί πάντα σε θέματα πειθαρχίας. Στο παρελθόν διακόψαμε συνεργασίες με παίκτες για θέματα πειθαρχίας. Για μας αδιαφορία και έλλειψη πειθαρχίας είναι τα ίδια παραπτώματα. Είμαστε ανώτεροι από τους αντιπάλους μας. Δεν θέλουμε να δίνουμε δικαιώματα στους απλήρωτους να κοροϊδεύουν».