Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και πάλι ο Κώστας Μανωλάς, 7,5 χρόνια μετά τη μεταγραφή του στη Ρόμα. Ο 30χρονος αμυντικός ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην πρώην ομάδα του και η συμφωνία με τη Νάπολι επιτεύχθηκε, με αποτέλεσμα να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να αποθεωθεί από τους οπαδούς των Πειραιωτών κατά την άφιξή του στα γραφεία του συλλόγου και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί επισήμως.

Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν ο Μανωλάς άφηνε τον Ολυμπιακό για τη Ρόμα και είναι Δεκέμβριος του 2021 τώρα που αφήνει τη Νάπολι και επιστρέφει στους ερυθρόλευκους. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, έκλεισε τα 3-4 εκατ. ευρώ, αφού προτεραιότητα για τους παρτενοπέι ήταν το να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιό του (4 εκατ. ευρώ ετησίως).

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, δηλαδή, ήθελαν να γίνει αυτή η μεταγραφή και έγινε, με τον Μανωλά να υπογράφει το συμβόλαιό του και τον Ολυμπιακό να επισημοποιεί την επιστροφή του με την εξής ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου».