Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 83-60 την Μπάγερν Μονάχου στο «ΣΕΦ» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague, μια νίκη που τον κράτησε στην 3η θέση της βαθμολογίας πάνω από την Αρμάνι Μιλάνο και πίσω από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από το τέλος του ματς, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του, αλλά κυρίως με την αμυντική συμπεριφορά της.

«Πρόκειται για μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Η Μπάγερν είναι μια πραγματικά σκληρή ομάδα. Περιμέναμε ένα δύσκολο και physical παιχνίδι, το οποίο τελικά δεν έγινε λόγω της δικής μας εμφάνισης. Ήταν μια πολύ καλή αμυντική προσπάθεια από εμάς. Για 32-34 λεπτά ήταν μια σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα μας. Στο τέλος, όμως, αυτό που μετράει η νίκη, ανεξάρτητα από την διαφορά», τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί το πρόγραμμα είναι δύσκολο» και αναφέρθηκε στην πρόκληση του αγώνα με την Βιλερμπάν που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (17/12).

Στη συνέχεια, υποστήριξε: «Έχουμε μια σοβαρή ομάδα φέτος που προσεγγίζει τα ματς όπως πρέπει. Με τον Ερυθρό Αστέρα ήμασταν λίγο… υπερόπτες αλλά δεν έχω παράπονο. Κερδίσαμε στο Καζάν, το Μιλάνο, την Λάρισα όπου είχαμε ταξίδι. Στον Αστέρα δεν ήμασταν όσο σκληροί έπρεπε. Έτσι όπως εξελίχθηκε σήμερα το ματς, είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο σε σχεδόν όλους τους παίκτες. Ελπίζω ότι θα είμαστε αρκετά φρέσκοι την Παρασκευή».

Ακολούθως αναφέρθηκε στον Χασάν Μάρτιν και τη βελτίωση που έχει επιδείξει το τελευταίο διάστημα. «Με ικανοποιεί πολύ, είναι βασικός μας παίκτης. Δεν ήταν σε καλά επίπεδα απόδοσης για γνωστούς λόγους υγείας. Η υγεία σε κάνει να έχεις αμφιβολίες για τον εαυτό σου. Όμως έχουμε ένα καλό τιμ εδώ που τον υποστηρίζει. Προπονητές, συνεργάτες, γυμναστές. Καταρτίσαμε ένα πρόγραμμα, δούλεψε σκληρά, έχει χάσει αρκετά κιλά εδώ κι ένα δίμηνο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι καλός παίκτης. Είναι αρκετά καλά σωματικά και πνευματικά και θα μας βοηθήσει περισσότερο».