Πριν μία εβδομάδα στο Περιστέρι έκαναν… Ανάσταση, αφού κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν ένα αποτέλεσμα που προκαλούσε αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας ενόψει της συνέχειας, αλλά τελικά επιστρέφει η απαισιοδοξία, αφού το ταξίδι στην Τρίπολη αποδείχθηκε εφιαλτικό όπως δείχνει και το 6-2 με το οποίο ηττήθηκε από τον τοπικό Αστέρα, ο οποίος ανέβηκε στην 8η θέση.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού στο 7′ ο Σονί με υπέροχη ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη ανοίγοντας το σκορ (1-0). Πέντε λεπτά μετά τα χαμόγελα πάγωσαν κάπως για την ομάδα της Τρίπολης, αφού ο Σίτο τραυματίστηκε και άφησε τη θέση του στον Ριέρα, ο οποίος όμως έκανε τη διαφορά. Πώς; Με γκολ.

Στο 20′ ο Αστέρας βγήκε μπροστά και ο Καρμόνα έδωσε στον Ριέρα, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-0. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η μπάλα έφυγε άουτ μετά το ανάποδο ψαλιδι του Κουλούρη στο 28′ και στο 41′ ο Σονί με νέο πολύ ωραίο σουτ βρήκε ξανά δίχτυα και ανέβασε το σκορ στο 3-0. Σκορ που δεν έμεινε για πολύ όμως, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν η σειρά του Μουνίθ να βάλει εντυπωσιακό γκολ και να μειώσει σε 3-1.

Φάση από τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

Συνεχίστηκε το show του Αστέρα

Ήταν ένα γκολ που έδινε ξανά ελπίδες στους Περιστεριώτες, αλλά αυτές αποδείχθηκαν φρούδες στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 65′ ο Κρέσπι με σουτ εντός περιοχής, μετά την πάσα του Σονί έκανε το 4-1 και αμέσως μετά, στο 67′, οι Αρκάδες πανηγύρισαν ξανά, αφού ο Κρέσπι ολοκλήρωσε την αντεπίθεση με σουτ που κόντραρε στον Παπαδόπουλο και «κρέμασε» τον Γιαννιώτη, για να γίνει έτσι το 5-1!

Το παιχνίδι εξελισσόταν σε εφιάλτη για τον Ατρόμητο που έμεινε και με 10 παίκτες στο 79′ αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκαλβάο, με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι οι γηπεδούχοι θα έβαζαν και 6ο γκολ. Τελικά, όμως, ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που σκόραραν, με ωραίο σουτ του Κουλούρη από τα όρια της περιοχής, μειώνοντας σε 5-2.

Γεγονός που μάλλον εκνεύρισε τον Αστέρα, με αποτέλεσμα στο 92′ ο Ριέρα με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Καρμόνα, να διαμορφώσει το τελικό 6-2!

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου Καστάνιο (46′ Χριστόπουλος), Αλβαρες, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (60′ Μουνάφο), Τιλίκα, Σίτο, Σονί (78′ Αλί Μπαμπά), Μπενίτο.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο (46′ Ντένιτς), Χαρίσης, Σάλομον (69′ Σπιριντόνοβιτς), Βασιλαντωνόπουλος (69′ Νάτσος), Μουνίθ, Κουλούρης.