Με όπλο την αμυντική του λειτουργία, παρά το γκολ που δέχτηκε, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μην ήταν καλύτερος από τον Λεβαδειακό, αλλά σίγουρα ήταν πιο αποτελεσματικός!

Η ομάδα του Πετράκη άνοιξε το σκορ, ο Κατίδης ισοφάρισε, αλλά ο Μανιάς σε μια υποδειγματική κόντρα έγραψε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ! Τρίτη σερί νίκη για τους Γιαννιώτες που παραμένουν στο κόλπο για την 5η θέση, ενώ στη Λιβαδειά παρέμειναν χωρίς νίκη από τη 19η αγωνιστική και έχουν μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες…
Μια ευκαιρία και γκολ!

Πιο δραστήριος ήταν ο Λεβαδειακός στο ξκίνημα, με τον Μάντζιο στο 5` να έχει μια καλή ευκαιρία, ενώ στο 13` ο Μιλιάζες επιχείρησε να κάνει μακρινή σέντρα, όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε λίγο πάνω από την εστία του ΠΑΣ με τον Βελλίδη να αιφνιδιάζεται! Ως το 30` οι τελικές ήταν 5-1 για τους γηπεδούχους που κυριαρχούσαν στο ματς, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα στο 38` ο ΠΑΣ προηγήθηκε! Ο Τζημόπουλος έπιασε το σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή μετά από απομάκρυνση της μπάλας σε εκτέλεση κόρνερ και ο Σηφάκης δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία της προς τα δίχτυα και 0-1! Τυχεροί οι Ηπειρώτες στο πρώτο μέρος ευτύχησαν στη μοναδική ευκαιρία που έκαναν να προηγηθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο sportdog.gr